Kennismakingaudit Wwft

Waarom een kennnismakingsaudit Wwft?

Speciaal voor organisaties die nog nooit met een Wwft audit te maken hebben gehad en willen weten of dit voor hen van waarde kan zijn, biedt AuditNow een kennismakingsaudit Wwft aan.

Wat is een kennismakingsaudit Wwft?

De kennismakingsaudit is bedoeld als een laagdrempelige kennismaking met AuditNow en de Wwft audit in het algemeen. Deze audit kan slechts één keer worden afgenomen en resulteert in een korte rapportage met bevindingen en een advies voor de volgende stap.

Vaak kiezen organisaties ervoor om als vervolg op de kennismakingsaudit enkele bouwstenen aan te kopen die vervolgens jaarlijks door ons worden uitgevoerd.

Voor wie is de kennismakingsaudit Wwft geschikt?

De kennismakingsaudit is uitsluitend beschikbaar voor kantoren die nog nooit te maken hebben gehad met een Wwft audit en kennis willen maken met de systematiek en voordelen hiervan.

We voeren de kennismakingsaudit uit bij een grote veelzijdigheid aan organisaties: klein, groot, jong of ervaren en binnen diverse beroepsgroepen. Een groot deel van onze klanten komt momenteel uit de makelaardij, advocatuur en financiële- en trustsector.

Wat houdt de kennismakingsaudit in?

  • Een interview met het management
  • Dossiertoetsen (3 dossiers)
  • Een korte beschrijving van de verplichtingen die uit de Wwft voortkomen
  • Terugkoppeling in een beknopte rapportage met bevindingen en een advies voor de volgende stap

Prijs: € 399,-

*De kennismakingsaudit vindt volledig plaats op afstand.

Vragen? Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek!