Over ons

AuditNow is expert op het gebied van de Wwft, de AVG en de Wtt. 

Wie zijn wij?

Wat doet AuditNow?

AuditNow voert audits uit op het gebied van de Wwft, AVG en Wtt. We controleren dossiers, gaan in gesprek met onze klanten en brengen rapporten uit waarin eventuele aandachtspunten worden toegelicht.

AuditNow beschikt over een unieke zelfontwikkelde toetsingsmethode met betrekking tot de Wwft. Dit unieke product sluit aan bij hoe de Toezichthouder naar dossiers kijkt binnen een organisatie. Dit product kenmerkt zich door de oplevering van uitgebreide rapportages die de klant helpen met kwaliteitsverbetering en efficiency. Deze rapportage bevat praktische tips waar de klant mee verder kan.

De reden waarom AuditNow de beste keuze is?

 • Zekerheid dat u klaar bent voor een bezoek van de Toezichthouder.
 • Bevestiging dat de Wwft en/of de AVG goed is geïmplementeerd bij uw organisatie.
 • Deskundige en praktische hulp bij het implementeren van nieuwe en bestaande regelgeving, passend bij uw organisatie.
 • Een auditor die grotendeels zelfstandig werkt, waardoor u relatief weinig tijd kwijt bent aan de audit.
 • Een rapportage, die naast de bevindingen, een praktische checklist bevat waarmee u aan de slag kunt met het doorvoeren van de verbeterpunten.
 • Een sterke samenwerking met ComplyNow. Hierdoor ontstaat de ultieme ondersteuning bij het proces van auditing en compliance.
 • De vertrouwdheid van een goede partner door onze bestaande partnerschappen met NVM, VastgoedPro, VBO en Birkway.

Geschiedenis

AuditNow werd opgericht in 2017. Begin 2018 werd een samenwerking gesloten met de NVM, waarna als onderdeel van een verandertraject in 2019 de eerste audits werden uitgevoerd.

De eerste audits waren sterk gericht op de makelaardij, maar al redelijk snel werd de focus uitgebreid en bleek er vraag te zijn naar een grote verscheidenheid aan audits binnen verschillende industrieën.

Inmiddels bieden we audits in alle soorten en maten, en werken we samen met partners uit zowel de makelaardij als de advocatuur. Zo werken we binnen grootschalige remediationtrajecten, voeren we snelle deeltoetsen uit en doen we alles wat daar tussenin zit.

In de toekomst willen we onze expertise nog verder uitbreiden om zo nog meer doelgroepen te kunnen helpen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

AuditNow zet zich actief in voor een betere wereld en een beter milieu. We proberen daarom zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en, waar mogelijk, mooie initiatieven om ons heen te steunen. 

Samen met onze partners, ComplyNow en CybersecureNow, streven het volgende na:

 • Elektrisch rijden
 • Het gebruik van voornamelijk biologische en Fairtrade producten
 • Sportevenementen sponsoren
 • Online en zoveel mogelijk papierloos werken

Wist u dat we zijn aangesloten bij de Fairtrade Gemeente Waddinxveen? Een Fairtrade Gemeente is een stad of dorp waarin extra aandacht wordt besteed aan eerlijke handel. Het gaat hier om de verkoop van fairtrade producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We zijn ontzettend trots op onze kwalificatie als maatschappelijk verantwoorde onderneming en doen elke dag ons best om deze titel zo goed mogelijk waar te maken.