Over ons

“AuditNow is expert op het gebied van de Wwft, de AVG en de Wtt. 

Wie zijn wij?

Wat doet AuditNow?

AuditNow voert audits uit op het gebied van de Wwft, AVG en Wtt. We controleren dossiers, gaan in gesprek met onze klanten en brengen rapporten uit waarin eventuele aandachtspunten worden toegelicht.

Komt de Toezichthouder langs voor een controle? Een audit van AuditNow voorkomt dat zich tijdens dit bezoek verrassingen voordoen.

Geschiedenis

AuditNow werd opgericht in 2017. Begin 2018 werd een samenwerking gesloten met de NVM, waarna als onderdeel van een verandertraject in 2019 de eerste audits werden uitgevoerd.

De eerste audits waren sterk gericht op de makelaardij, maar al redelijk snel werd de focus uitgebreid en bleek er vraag te zijn naar een grote verscheidenheid aan audits binnen verschillende industrieën.

Inmiddels bieden we audits in alle soorten en maten, en werken we samen met partners uit zowel de makelaardij als de advocatuur. Zo werken we binnen grootschalige remediationtrajecten, voeren we snelle deeltoetsen uit en doen we alles wat daar tussenin zit.

In de toekomst willen we onze expertise nog verder uitbreiden om zo nog meer doelgroepen te kunnen helpen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

AuditNow zet zich actief in voor een betere wereld en een beter milieu. We proberen daarom zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en, waar mogelijk, mooie initiatieven om ons heen te steunen. 

Samen met onze partners, ComplyNow en CybersecureNow, streven het volgende na:

  • Elektrisch rijden
  • Het gebruik van voornamelijk biologische en Fairtrade producten
  • Sportevenementen sponsoren
  • Online en zoveel mogelijk papierloos werken

Wist u dat we zijn aangesloten bij de Fairtrade Gemeente Waddinxveen? Een Fairtrade Gemeente is een stad of dorp waarin extra aandacht wordt besteed aan eerlijke handel. Het gaat hier om de verkoop van fairtrade producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We zijn ontzettend trots op onze kwalificatie als maatschappelijk verantwoorde onderneming en doen elke dag ons best om deze titel zo goed mogelijk waar te maken.