Diensten

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u interesse heeft in onze hulp in de vorm van een audit.

Wij bieden onze klanten een variëteit aan audits, passend bij de desbetreffende organisatie en de individuele wensen. Van Wwft audit als onderdeel van een remediationtraject tot een deeltoets waarbij slechts één onderdeel van het cliëntenonderzoek belicht wordt; de onderstaande diensten bieden een enorme veelzijdigheid aan mogelijkheden.

Wij bieden onze klanten zowel standaard-audits als maatwerk. Neem dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Deeltoets Wwft

De deeltoets voorziet in een audit op een specifiek onderdeel van het cliëntenonderzoek in het kader van de Wwft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 10 dossiers waarvan het UBO-onderzoek wordt gecontroleerd..

Audit op maat

De Wwft audit op maat is volledig zelf samen te stellen uit onze bouwstenen en sluit daardoor perfect aan op uw vragen en behoeften.

Audit risicobeoordeling

Wanneer u zelf een risicobeoordeling (bijvoorbeeld via de SIRA-methode) heeft opgesteld (of deze heeft laten opstellen), kunt u deze door ons laten controleren. Dit doen we in de vorm van een audit risicobeoordeling Wwft.

Urenpakket audit

Is uw organisatie wat groter of heeft u verschillende soorten dienstverlening, dan kan een urenpakket soms interessanter zijn.

Remediationtraject

Tijdens het uitvoeren van een remediationtraject zijn grootschalige controles rondom bestaande dossiers nodig. De Wwft audit als onderdeel van een remediationtraject voeren onze experts graag voor u uit.

 Audit AVG

U heeft de AVG binnen uw organisatie uitgerold maar wilt zeker weten dat de wet op de juiste manier wordt nageleefd. Met deze AVG audit weet u exact hoe u ervoor staat en of u de juiste naleving niet op een eenvoudiger wijze kunt bereiken.

Audit Wtt

Ieder trustkantoor is verplicht een auditor aan te wijzen die toezicht houdt op de organisatie. AuditNow ondersteunt uw organisatie met dit instrument en toetst onder meer de integriteit van de bedrijfsvoering, de effectiviteit van de bedrijfsprocessen, de organisatie-inrichting en de compliance functie.