Wwft scan

Wij helpen u graag op weg. Lees hieronder op welke manier.

Voldoet u al aan de Wwft?
Doe nu de gratis Wwft scan!

Wilt u weten of u voldoet aan alle criteria van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)? Doe dan nu de gratis Wwft scan bij AuditNow. De gratis scan wordt telefonisch afgenomen en bestaat uit een vragenlijst waarbij u binnen 15-30 minuten weet of u voldoet aan de Wwft. Voldoet u niet aan alle criteria? Geen probleem! Door het nemen van de scan weet u ook direct waar uw verbeterpunten liggen.

De Wwft

Zoals u al weet heeft de Wwft als doel witwassen en terrorismefinanciering te bestrijden. De wet legt verplichtingen op voor verschillende partijen, waaronder ook het notariaat. In de praktijk wordt helaas opgemerkt dat veel partijen nog niet volledig voldoen aan deze verordening. Het Bureau Financieel Toezicht (BFT) kan een klacht indienen tegen een organisatie als zij een vermoeden hebben dat de Wwft niet volledig nageleefd wordt. Zo worden er regelmatig boetes uitgeschreven aan notariskantoren. Zoals de boete van € 36.000,-, omdat het kantoor onvoldoende cliëntenonderzoek en geen melding ongebruikelijke transactie had gedaan. Zonde, aangezien er met de juiste tools en kennis moeiteloos aan de wet kan worden voldaan.

Om te voorkomen dat u te maken krijgt met juridische problemen omtrent de Wwft, helpen wij u graag op weg door middel van onze Wwft scan.

Wat houdt de scan in?

De gratis Wwft scan is een hulpmiddel die de belangrijkste criteria van de Wwft behandelt. Met behulp van een aantal vragen in een gesprek met één van van onze experts, komt u er snel achter wat u goed geregeld heeft en waar u eventueel nog aan moet voldoen. Wij helpen u graag bij het wegnemen van uw twijfels, maak daarom snel gebruik van deze actie door contact met ons op te nemen.

Bent u geen notaris? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of we met deze scan ook iets voor u kunnen betekenen.

U kunt ons telefonisch bereiken op 088 600 1450 of via mail op info@auditnow.eu.

Let op: deze actie geldt voor een gelimiteerde periode en er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Heeft u interesse om eens te praten over wat AuditNow verder nog voor u zou kunnen betekenen? Kijk dan gerust verder op onze website of neem contact met ons op.